Beleggen in Bitcoin

Mede vanwege de zeer lage spaarrentes die je tegenwoordig nog krijgt bij de bank, is beleggen in Bitcoin ongekend populair geworden en groeit de belangstelling nog steeds. Voor je gaat beleggen in Bitcoin, is het wel verstandig om een aantal zaken goed tot je te nemen. Beleggen in Bitcoin is niet zomaar iets. Enige kennis van zaken is dan absoluut een voorwaarde om een leuk rendement te scoren.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Beleggen in Bitcoins of andere crypto? Coinbase is wereldwijd zeer populair. Een veilig platform om Bitcoin te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Doe op BitcoinBeleggen.nl informatie op

Voor beleggen in Bitcoin aan de orde is, is het buitengewoon verstandig om de mogelijkheden die er zijn eens goed door te nemen. Neem daar ook de tijd voor. Weet bovendien dat je via deze website voldoende informatie over beleggen in Bitcoin op kunt doen. Je krijgt op BitcoinBeleggen.nl onafhankelijke informatie over beleggen in Bitcoin en crypto’s. Je kunt hier bovendien gemakkelijk de aanbieders van Bitcoin en crypto met elkaar vergelijken om zo steeds de beste keuzes te maken. Maak er gebruik van!

Is er sprake van een in-built wallet of maak je zelf een wallet aan?

Kennis van zaken maakt dat de kans op rendement op het ingelegde geld groter wordt. Investeer dus niet zomaar jouw verdiende spaargeld. Verder is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat je altijd werkt met een veilige wallet. Dit is de portemonnee waarin jij je crypto’s bewaart. Er zijn aanbieders die een in-built wallet aanbieden, soms moet je een eigen wallet aanbieden. Vergeet daarbij de factor veiligheid vooral niet. En, nog een tip, wees vooral voorzichtig met de inloggegevens. Het is daarnaast belangrijk om altijd op een veilig apparaat te beleggen in Bitcoin.

Biedt een broker je voldoende ondersteuning?

Nog iets; investeer nooit geld dat je eigenlijk niet kunt missen en begin in eerste instantie klein. Je kunt dan wennen aan de handel in crypto’s en besluiten om later alsnog meer Bitcoins of andere crypto’s aan te schaffen. Check als beginnend belegger verder in hoeverre een aanbieder van Bitcoin je ondersteuning biedt en voorlichting geeft. Je kunt Bitcoin beleggen op eigen houtje, je kunt bij een aantal aanbieders de kunst ook afkijken van de beste beleggers terwijl je met ETF beleggen in Bitcoin volledig ontzorgd kunt worden. Besef verder dat het beheersen van de cryptotaal een vereiste is om je te kunnen handhaven in de wereld van Bitcoin beleggen.

Verdiep je goed in de materie voor je gaat beleggen in Bitcoins

De kans op succesvol beleggen wordt bovendien groter wanneer je kiest voor de beste aanbieder, de beste brokers. Die aanbieders kun je op deze website prima vergelijken. Het is altijd verstandig om de brokers te vergelijken op zaken als de voorwaarden en uiteraard wil je de goedkoopste broker. Er is echter meer. Check zeker ook de betaalmogelijkheden die er aangeboden worden en naar bijvoorbeeld de mate van ondersteuning en de taal van de helpdesk. Check ook of er sprake is van transactiekosten voor je een definitieve keuze voor een broker maakt. Beleggen in Bitcoin is dus niet zomaar iets. Verdiep je geld in de materie alvorens je daadwerkelijk begint met beleggen.

Wat is een vereiste wanneer je gaat beleggen in Bitcoin?

Beleggen in crypto betekent dat je altijd over voldoende kennis van zaken beschikt. Kennis vergroot de kans op een leuk rendement op je geïnvesteerde geld. Die kennis kun je op verschillende manieren opdoen en zeker ook op deze website.

Waar let je op als het gaat o de aanbieders van Bitcoin en andere crypto’?

De meeste mensen zoeken de goedkoopste aanbieder. Toch is het verstandig om verder te kijken en ook de voorwaarden goed door te nemen., Check de veiligheid en de betaalmogelijkheden en de aanwezigheid van voldoende ondersteuning.

Wat is de extra waarde van BitcoinBeleggen.nl?

BitcoinBeleggen.nl bied je onafhankelijke informatie over alles wat met beleggen in Bitcoin te maken heeft. Je kunt hier de aanbieders van Bitcoins met elkaar vergelijken om zo steeds de beste keuze te maken.