Beleggen in crypto

Beleggen in crypto is niet zomaar even iets. Hoewel steeds meer mensen besluiten te gaan beleggen in crypto, is het op deze manier beleggen van je geld niet zomaar even iets. Zo is het cruciaal dat je over voldoende kennis van zaken beschikt voor je de stap waard. Je leest op deze website alle mogelijke en compleet onafhankelijke informatie over beleggen in crypto en alles wat daarmee te maken heeft.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Beleggen in Bitcoins of andere crypto? Coinbase is wereldwijd zeer populair. Een veilig platform om Bitcoin te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Beleggen in crypto: verdiep je in de kansen en de valkuilen

Beleggen in crypto betekent vooral dat jij je eest goed verdiept in de mogelijkheden die crypto’s je kunnen bieden. Waar liggen de kansen en waar wachten eventuele valkuilen? Verdiep je dus altijd eerst goed in de materie voor je daadwerkelijk gaat bekeggen in crypto. Verder investeer je natuurlijk nooit geld dat je wellicht nodig hebt. Investeer alleen geld dat je ook echt kunt missen. Klein beginnen is ook al een goede tip. Je kunt zo eerst op bescheiden manier ervaren hoe beleggen in crypto nou eigenlijk precies werkt. Verder heb je nog de keuze om je zelf volledig bezig te houden met beleggen of om dit middels ETF beleggen uit handen te geven en de meer veilige weg te kiezen.

Vergelijk op deze website de aanbieders en kies de voor jouw situatie beste broker

Op deze website krijg je de beste onafhankelijke informatie over alles wat met crypto beleggen te maken heeft. Bovendien kun je hier de verschillende aanbieders van crypto’s langs de meetlat leggen en vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je vervolgens de keuze voor de voor jouw specifieke situatie beste broker. Gemakkelijker kunnen we je het wat dat betreft echt niet maken.

Voorlichting is erg belangrijk als je in crypto’s gaat beleggen

Voorlichting is erg belangrijk als je in crypto’s gaat beleggen, net als de factor veiligheid wat betreft het apparaat dat je gebruikt en de te gebruiken wallet. Klein beginnen is dus ook een belangrijke tip en kies ook altijd op zorgvuldige wijze jouw broker. Je kunt de brokers vergelijken op verschillende vlakken. Je checkt de tarieven en de voorwaarden, de bekende kleine lettertjes. Verder doe je alleen zaken met een broker die veiligheid biedt. Ben je beginner? Dan s het wel zo handig dat je te maken hebt met een eenvoudig platform en een simpele interface. Check ook de betaalmogelijkheden die een broker je kan bieden. Zo zweren de meeste Nederlandse beleggers bij brokers die iDeal betalen mogelijk maken. Dan betaal je namelijk veilig en vertrouwd en in je eigen bankomgeving.

Is beleggen in crypto complex?

Niet per se. We is het verstandig altijd een veilige broker te kiezen en je vooraf meer dan goed te verdiepen in de materie. Waar liggen de kansen en wat zijn de valkuien. Kennis is macht en vergroot de kans op rendement.

Wat zijn belangrijke tips als je gaat beleggen in crypto?

Begin klein, zoek een goedkope broker die betrouwbaar is en zorg dat je over voldoende kennis beschikt,. Wat betreft de aanbieders check je de tarieven en voorwaarden, de betaalmogelijkheden en de taal van de helpdesk. Ook de te gebruiken interface is een belangrijk punt om te onderzoeken.

Wat heeft BitcoinBeleggen.nl te bieden?

Op BitcoinBeleggen.nl krijg je onafhankelijke informatie en kun je de verschillende brokers prima met elkaar vergelijken. Zo maak je altijd een betere keuze en de je zaken met die broker die specifiek aansluit bij jouw wensen en eisen.