Veilig in Bitcoin beleggen

Beleggen in Bitcoin is trending en hip. Logisch, want de kans op rendement is groter dan wanneer jij jouw spaargeld gewoon op de spaarrekening bij de bank zet. Veilig in Bitcoin beleggen is erg belangrijk zoals het kopen van Bitcoin nog best complex kan zijn.

AanbiederMogelijkheden
Coinbase crypto broker vergelijken
Coinbase broker crypto vergelijken
Beleggen in Bitcoins of andere crypto? Coinbase is wereldwijd zeer populair. Een veilig platform om Bitcoin te kopen, verkopen en beheren.
+ Grootste beursgenoteerde cryptobedrijf ter wereld
+ Miljoenen gebruikers wereldwijd
+ Stort snel en kosteloos geld met iDeal
+ Koop eenvoudig crypto: van Bitcoin en Ethereum tot 200 andere crypto
+ Open nu Gratis een account >


of direct starten
eToro bitcoin kopenHandel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
Bitvavo bitcoin kopenKoop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
Litebit bitcoin kopenMet Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

Veilig in Bitcoin beleggen; hier let je speciaal op!

Bitcoin beleggen kan iedereen, veilig in Bitcoin beleggen is iets anders. Zeker in de wetenschap dat de verrader nooit slaapt en er nog wel eens sprake is van cybercriminaliteit en scam, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de factor veiligheid wanneer je in Bitcoin gaat beleggen. Wil je veilig in Bitcoin beleggen, dan is het in de eerste plaats belangrijk om je goed te verdiepen in alles wat met Bitcoin beleggen te maken heeft. Dat kun je prima via deze website doen overigens, want hier vind je alle relevante en compleet onafhankelijk informatie over alles wat met beleggen in Bitcoin te maken heeft.

Vergelijk op deze website de verschillende aanbieders van Bitcoin

Op deze website kun je ook de verschillende aanbieders van Bitcoin en crypto’s met elkaar vergelijken. Op die manier maak je altijd de meest verstandige keuze en kies je voor een broker die ook echt bij jouw specifieke situatie past. Terug naar de veiligheid. Wanneer veilig in Bitcoin beleggen voor jou belangrijk is, dan is het in de eerste plaats belangrijk om altijd op een veilig apparaat te werken. Verder is de keuze voor een wallet belangrijk. Sommige aanbieders bieden een veilige in-built wallet, soms moet je zelf een wallet aanmaken. Bij dat aanmaken is alle voorzichtigheid geboden. Wees vooral ook zuinig op de inloggegevens. Bewaar die altijd op een zeer veilige plaats.

Verdiep je in de veiligheidsmaatregelen die Bitcoin brokers genomen hebben

Wil je veilig in Bitcoin beleggen, dan verdiep jij je goed in de veiligheidsmaatregelen die een broker genomen heeft. De ene broker besteedt daar nou eenmaal meer aandacht aan dan een ander. Laat dit een belangrijk ijkpunt zijn bij de keuze voor een aanbieder als je veilig wilt beleggen. Natuurlijk is er meer om op te letten als je in Bitcoin gaat beleggen, al is veiligheid wel een van de belangrijkste punten. Je verdiept je bij de keuze voor een aanbieder in Bitcoin ook in bijvoorbeeld veilige betaalmogelijkheden. Ook bij betalen en uitbetalen kies je uiteraard voor veiligheid. Voor veel Nederlanders staat dat synoniem aan iDeal betalen, zo lijkt uit de praktijk. Check verder of er een helpdesk in de Nederlandse taal is en of je als beginnend belegger wel voldoende ondersteuning krijgt.

Wat is veilig beleggen in Bitcoin?

Veilig beleggen in Bitcoin betekent dat jij gewapend bent tegen scam, dat je op een veilig apparaat werkt en een veilige wallet tot je beschikking hebt. Veiligheid is ook zuinig met de inloggegevens omgaan en kijken naar welke veiligheidsmaatregelen een Bitcoin broker genomen heeft.

Is er meer om op te letten wanneer je een Bitcoin broker kiest?

Behalve de veiligheid en betrouwbaarheid bij beleggen in Bitcoin, kijk je naar de tarieven en de voorwaarden en check je de betaalmogelijkheden. Kijk ook naar de taal van de helpdesk en of sprake is van een gemakkelijk te gebruiken platform.

Wat kan BitcoinBeleggen.nl voor je betekenen?

Op deze website vind je onafhankelijke informatie over beleggen in Bitcoin. Je kunt de aanbieders gemakkelijk en ook snel vergelijken m zo de voor jou beste broker te kiezen.