ETF Bitcoin beleggen

Bitcoin beleggen kun je op verschillende manieren doen. En van die manieren is ETF Bitcoin beleggen. Op deze pagina lees je wat ETF Bitcoin beleggen nou precies is en wat BitcoinBeleggen.nl nou precies voor je kan betekenen.

AanbiederMogelijkheden
1.
eToro bitcoin kopen
Handel in crypto's zoals Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer op het populaire handelsplatform van eToro. Miljoenen gingen je voor.
+ Open gratis rekening
+ Minimum eerste inleg: € 44,16
+ Gratis demoaccount: Oefen eerst je strategie met $ 100.000 "nepgeld"

Goed om te weten: oefen gratis met nepgeld want beleggen heeft risico's. 76% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s. Je verliest nooit meer dan je inleg.
eToro bitcoin kopen
of start nu
2.
Bitvavo bitcoin kopen
Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
+ Eerste € 1000,- gratis handelen
+ Minimum orderbedrag: € 1,-
+ Handelskosten: 0,25%
+ Nederlandse helpdesk
Bitvavo bitcoin kopen
of start nu
3.
Litebit bitcoin kopen
Met Litebit ben je zeker van een goede klantenservice en een gebruiksvriendelijk platform.
+ Start eenvoudig
+ Minimum orderbedrag: € 10,-
+ Handelskosten: 1%
+ Nederlandse helpdesk
Litebit bitcoin kopen
of start nu
Advertenties. Let op: beleggen en handelen in crypto gaat gepaard met risico's. Je inleg kan meer, maar ook minder waard worden.

ETF Bitcoin beleggen: je belegt nu niet rechtstreeks in Bitcoins

ETF staat voor Exchange Traded Fund. Als belegger volg je bij deze manier van beleggen een index. Je belegt nu dus niet rechtstreeks in Bitcoin. Wanneer je kiest voor ETF Bitcoin beleggen, dan kies je voor de meest veilige en ook eenvoudige manier van Bitcoin beleggen. ETF werkt zo ongeveer als een Bitcoin prijstrader die door een beursgenoteerd fonds wordt beheerd en steeds de officiële Bitcoin koers volgt.

De meest veilige manier van beleggen in Bitcoin

ETF Bitcoin beleggen wordt omschreven als een bijzondere eenvoudige manier van beleggen. Het is bovendien een veilig en transparant beleggingsinstrument, een instrument die je direct via een reguliere effectenbeurs kunt verhandelen zonder dat jij je druk hoeft te maken om de geleverde Bitcoin zelf. De BTC die je belegt, worden door het fonds in speciale en goed beveiligde wallets bewaard. De Bitcoin wordt door het instrument te verhandelen op de verschillende beurzen. Het kopen van en Bitcoin heeft op deze manier veel weg van het aankopen van aandelen. ETF Bitcoin beleggen is minder risicovol, dit omdat het gewoon de markt volgt. ETF Bitcoin kopen betekent dus wanneer de koers van Bitcoin stijgt, de Bitcoin ETF ook meer waard wordt, en andersom natuurlijk. Kies je voor ETF Bitcoin beleggen, dan leg je met een aandeel dus een claim op een hoeveelheid Bitcoins.

Neem de tijd om voldoende kennis op te doen over Bitcoin beleggen

ETF Bitcoin beleggen is dus een van de manieren waarop je in Bitcoin kunt beleggen. Beleggen in Bitcoin is net zomaar iets. Het biedt kansen op rendement, uiteraard zitten er ook risico’s aan. In het algemeen is het zo dat wanneer je besluit in Bitcoin te beleggen, je vooral de tijd moet nemen om je in deze soms best complexe materie te verdiepen. Begin bovendien klein en investeer altijd alleen geld dat je ook echt kunt missen. Veiligheid is ook een belangrijk aspect omrekening mee te houden. Kies bijvoorbeeld altijd voor een veilige wallet, als de aanbieder je die niet al aanbiedt.

Let op de veiligheid en check de taal van de helpdesk

Op deze website krijg je onafhankelijk informatie over alles wat met Bitcoin beleggen te maken heeft. Bovendien kun je de aanbieders er prima vergelijken. Vergelijk nooit alleen op basis van wie de goedkoopste is, maar check ook de voorwaarden, kijk wat de betaalmogelijkheden zijn en of een aanbieder je wel voldoende ondersteuning kan bieden. Check zeker als je beginner bent ook de taal van de helpdesk.

Wat betekent ETF als we speken van ETF Bitcoin beleggen?

ETF staat voor Exchange Traded Fund. Wanneer je voor deze manier van Bitcoin beleggen kiest, dan volg je als belegger een onderliggende index. Je belegt dan dus niet rechtstreeks in Bitcoin op deze maner van beleggen.

Wat is het voordeel van ETF beleggen?

ETF Bitcoin beleggen is de meest veilige manier van beleggen. Je loopt veel minder risico’s dan wanneer je zelf steeds met je Bitcoins aan de slag moet. Ook geldt het als een zeer eenvoudige manier van beleggen.

Wat kan BitcoinBeleggen.nl voor je betekenen?

Op deze website krijg je onafhankelijke informatie over alles wat met Bitcoin beleggen te maken heeft. Je kunt er bovendien de verschillende aanbieders prima met elkaar vergelijken om zode beste keuze te maken.